The Lone Ranger odhaluje nové fotografie

Vydáno: 02.10.2012 10:30 - Jiří Vladimír Matýsek | foto: Disney and Jerry Bruckheimer, Inc.

Dvojice Gore Verbinski a Johnny Depp se nesmazatelně vepsala do diváckých srdcí tetralogií Piráti z Karibiku. Oba tvůrci nyní připravují film Lone Ranger, který představuje oproti "pirátům" obrat o sto osmdesát stupňů.
The Lone Ranger je totiž western. A jak napovídají nově uveřejněné fotografie, film se bude odehrávat ve vysušené pouštní krajině amerického středozápadu. V hlavní roli snímku, který vznikl na základě televizního seriálu, se představí Armie Hammer. Johnny Depp představuje indiánského náčelníka Tonta, který si svůj účes vylepšil mrtvou vránou – taky vidíte trochu té "sparrowovské" excentričnosti? Podle režiséra Gorea Verbinskiho je Tonto vyvrženec vlastního kmene, který si stvořil vlastní mystický svět.
Film by měl být klasickým zástupcem subžánru buddy movie. Události svedou dohromady dva muže, kteří pocházejí z naprosto odlišných prostředí. Z toho samozřejmě kouká řada neshod, ale oba nakonec k sobě najdou cestu a jako tým míří za stejným cílem.
Nákladný blockbuster produkuje hitmaker Jerry Bruckheimer, o hudební doprovod se poněkud netradičně postaral Jack White, muzikant známý svým staromilstvím a zálibou v žánrech, jako je blues nebo dřevní rock.
Americká premiéra je naplánována na červen příštího roku, evropská, potažmo britská proběhne přibližně o měsíc později.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY