Skyfall odhaluje stylové character plakáty

Vydáno: 10.08.2012 19:30 - Martin Bubrín | foto: MGM

Třiadvacátá bondovka je skoro za rohem a po vydařených trailerech se naplno může rozjet plakátová kampaň. Tentokrát byly zveřejněny celkem čtyři character plakáty s hlavními postavami a jeden stylový banner.
Bondovka Skyfall se nám už dostatečně představila na to, abychom vám o ní psali nějaké další nadbytečné informace. Úderný teaser a svižný trailer nás v podstatě navnadily na atmosferický, akcí nabitý a snad i formálně progresivní (kamera Rogera Deakinse je unikátní už v upoutávkách) snímek, v němž nebude nouze ani o nadsázku a perfektní herecké výkony.
A právě čtyřlístek ústředních postav se nám na pozadí typického loga 007 představuje na nových character plakátech. Daniel Craig aka James Bond nepřekvapí svou klasickou drsnou pózou, na kterou jsme si už zvykli v průběhu předešlých filmů. Pozadu nezůstává ani Bardemův padouch Silva s odpudivým blonďatým lookem, jenž je přirovnáván ke zjevu Christophera Walkena z bondovky Vyhlídka na vraždu. Podoba se nezapře.
Pak tady máme herečky. Bérénice Marlohe stihla být svůdná už v traileru, její Sévérine na plakátě připomíná nevypočitatelnou femme fatale, která nejspíš Bondovi pořádně zamotá hlavu. Nepředvídatelné motivace také nejspíš bude mít bondgirl #2 Naomie Harris jako agentka jménem Eve. Jestli se z ní nakonec vyklube nová Moneypenny, to nám nejspíše napoví až film.
Skyfall dorazí do českých kin již 26. října. Plakáty hledejte klasicky v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY