Prohlédněte si Brada Pitta v novém snímku Ridleyho Scotta

Vydáno: 01.08.2012 08:34 - Simona Knotková | foto: Falcon

Natáčení hvězdně nabitého snímku Ridleyho Scotta The Counselor už dávno odstartovalo. Nechte se nalákat první vypuštěnou fotkou, na které uvidíte jednu z hlavních postav, herce Brada Pitta.
Thriller The Counselor režiséra Ridleyho Scotta je další z těch, které pro nadcházející rok 2013 všichni s napětím očekáváme. A nejen kvůli Ridleyho...
Kromě scénáře Cormaca McCarthyho, stojícího už za knižními předlohami úspěšných filmových titulů jako Tahle země není pro starý nebo Cesta, nám snímek nabídne i hvězdné obsazení čítající Michaela Fassbendera, Penélope Cruz, Javiera Bardema, Cameron Diaz nebo Brada Pitta.
Právě posledně jmenovaného uvidíte na nově vypuštěné fotografii z natáčení. Pitt se v příběhu má stát úhlavním nepřítelem Michaela Fassbendera, muže, kterému nestačí jeho úspěšná právnická kariéra a pouští se do obchodu s drogami.
V novém snímku Scotta si herec také tak trochu plní svůj sen. Jak se už dříve v rozhovoru pro magazín Empire přiznal, je velký fanoušek McCarthyho literární tvorby: "Jsem jeho velký fanoušek. Tím mám na mysli, že jsem přečetl každou řádku, kterou napsal, a některé z nich dokonce vícekrát." Celé natáčení si tedy aspoň on jistojistě užívá.
Fotografii z filmu The Counselor najdete tradičně v naší fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY