Zahraje si Russell Crowe Draculu?

Vydáno: 20.07.2012 16:21 - Michala Benešovská | foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Russell Crowe jako Dracula? Nepředstavitelné? Divné? Možná, ale pokud to bude ve snímku, který natočí Eli Roth, tak to třeba nebude taková tragédie. Navíc nemá být Dracula ani ústřední postava.
Zdá se, že se Eli Roth, Tarantinův oblíbenec a autor několika povedených hororů jako například Cabin Fever, konečně rozhodl, že se ujme nějaké větší strašidelné produkce. Jeho novým snímkem má být film Harker s Russellem Crowem v roli hraběte Draculy.
Chystaný snímek má však primárně sledovat detektiva Scotland Yardu jménem Jonathan Harker (zatím není známo, kdo by ho měl ztvárnit), který vyšetřuje sérii podivných událostí, za kterými stojí právě krvelačný Dracula.
Harker má být prvním dílem série snímků, ale obecně se neočekává, že se Dracula objeví i v dalších pokračováních. Je možné, že se tam Jonathan Harker dostane do křížku i s jinými klasickými monstry, jako jsou vlkodlaci, všelijaké mumie nebo Frankenstein; bubáků je v archivu dostatek.
Russell Crowe je s projektem spojován už delší dobu, ale nyní to vypadá, že dalo studio Warner Bros. filmu konečně zelenou a přípravy mohou pomalu začít.
Pokud Eli Roth opravdu Harkera zrealizuje, určitě se dočkáme i několika hezkých krváčků.
Zdroj: Deadline


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY