Sestava dědkovské pařby ve Vegas je kompletní

Vydáno: 20.07.2012 07:24 - Michala Benešovská | foto: Focus Features

Kde jinde pořádně pařit než ve Vegas? Tam nikoho neudiví parta postarších týpků, kteří si hodlají možná naposledy v životě pěkně vyhodit z kopýtka. Bude to stát za to? Uvidíme, povedená sestava je už totiž kompletní!
Připravovaná komedie Jona Turteltauba Last Vegas, která je zatím popisována jako důchodcovská variace na Pařbu ve Vegas a o které jsme vás již informovali, má konečně kompletní obsazení.
Překvapivě to nebude předpokládaný Christopher Walken, ale Kevin Kline, kdo doplní čtyřlístek stárnoucích (starých) přátel, kteří vyrážejí do města hříchu, aby uspořádali staromládenecký večírek poslednímu svobodnému z nich. A pravděpodobně budou pařit dost tvrdě, jelikož mají ambice své mladší kolegy z Pařby ve Vegas zahanbit.
Ústřední postavy jsou zatím načrtnuty následovně - kocour Michael Douglas jako starý mládenec, který se rozhodne přece jen oženit, Robert De Niro je zatím popisován jako ten největší suchar, který zrovna rád "nepaří". To znamená, že role největších pařmenů a potížistů si rozdělí právě Kevin Kline (konečně relativně komediální typ) a Morgan Freeman.
Něco nám ale říká, že to bude spíš Kevin Kline, který bude iniciovat ty největší šílenosti. Snad mají pánové připraveno dost hojivých mastí na klouby, jejich poslední pařba je na spadnutí.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY