Nový trailer na Temného rytíře přidává na osudovosti

Vydáno: 19.06.2012 20:11 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros. Pictures

Čekání na konec července bude sakra dlouhé. V pořadí již čtvrtá upoutávka na nového Batmana odhaluje kupu nových záběrů, ale nic zásadního neprozrazuje. Přidává jen na mohutném mrazení v zádech.
Nový plnohodnotný trailer jsme tedy nečekali. Vyhlíželi jsme nové spoty, klipy i obměňované záběry v novém střihu, ale takovou nálož dosud neviděného materiálu propojenou s novou trailerovou koncepcí, to ne. O to víc potěší, že novinka Christophera Nolana, reprezentující se jako "epické završení legendy o Temném rytíři", nám zatím nic zásadního o ději neprozradila. I když tady trochu více přihořívá...
Uvedení zbrusu nové stopáže dává zapomenout na netradiční a komorně pojatý trailer, který byl alternativou k propagaci letního blockbusteru. Atmosférický klavírek a strhané výrazy ve tvářích postav vystřídala temporytmicky vyvážená koláž záběrů, které nesmírně gradují až do samotného finále. Přitom stačí jen jedna obměňovaná osudová melodie, z níž běhá mráz po zádech i na malém monitoru počítače.
Více se teď cílí na ty, kteří od nového Batmana čekají explozivní jízdu plnou trikových bonmotů a akčních scén. Tou jistě Temný rytíř povstal bude, ale na rozdíl od tupoučkých popcornů přinese také rozmáchlý příběh, propracované postavy, velké měřítko a ikonické momenty (těm vládne démonický Bane), které z traileru přímo poukazují na to, že to, co se na nás v červenci chystá, nebude jen obyčejný nadprůměrný kinozážitek.
Nový trailer snímku Temný rytíř povstal můžete zhlédnout přímo pod naším článkem.


Otiginální trailer filmu Temný rytíř povstal


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY