O hudbu k novému Supermanovi se postará Hans Zimmer

Vydáno: 20.06.2012 07:49 - Amaya Tomanová | foto: Warner Bros. Pictures

Po Temném rytíři se německý rodák Hans Zimmer ujme hudby k další komiksové adaptaci - tentokrát půjde o snímek Man Of Steel Zacka Snydera. Poprvé tedy bude Snyderův dvorní skladatel Tyler Bates mimo hru.
Vzhledem k tomu, že producentem Snyderova Supermana je Christopher Nolan, kterého s Hansem Zimmerem pojí spolupráce na nejednom snímku (Počátek, Temný rytíř povstal), není zas tak velkým překvapením, že se skladatel ujme i hudby k Man Of Steel. Půjde tedy o první režisérův snímek, jehož soundtrack nebude dílem Tylera Batese.
Zda Hans Zimmer zůstane věrný supermanovskému hudebnímu motivu Johna Williamse, je zatím ve hvězdách. Promo materiály napovídají, že se supermanovský restart ponese spíše v temnějším duchu - lze tedy očekávat, že podobně laděný bude i hudební doprovod.
Již zmíněný Christopher Nolan je nejen producentem, ale i spoluautorem scénáře snímku. Česká premiéra je naplánovaná na 13. června 2013, na plátně se kromě Henryho Cavilla objeví Amy Adams, Russell Crowe či Laurence Fishburne.
Přestože si na premiéru ještě necelý rok počkáme, vedení studia již plánuje sequel.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY