Prohlédněte si TV spoty a bannery filmu Temný rytíř povstal

Vydáno: 25.05.2012 07:24 - Petr Čáp | foto: Warner Bros. Pictures

Očekávaný snímek Temný rytíř povstal se nezadržitelně blíží a po smršti plakátů se k nám dostavila dvojice televizních ukázek a čtveřice poutačů, které do kina nalákají snad každého. Neváhejte a podívejte se!
Jen co jsem se několikrát zmínil, že je kampaň nového filmu Christophera Nolana poměrně vlažná, se na nás začala chrlit hromada nového materiálu. Po několika nových plakátech máme tentokrát čest se dvěma televizními upoutávkami, které na to jdou jinak než dosavadní trailery, a se čtyřmi bannery.
Co se spotů týče, na prostoru třiceti vteřin se dočkáme smršti velkolepých akčních záběrů prošpikovaných vtipnými hláškami dávajícími najevo, že závěr trilogie si vedle osudovosti najde místo i na humor, což je jedině dobře. Vedle slovního pošťuchování se dočkáme i vážněji míněných vět a především nových záběrů.
Dříve neviděných momentů není málo a dokážou výrazně zaujmout i na zmenšeném prostoru. Zkrátka se jedná o prvotřídní práci, která na rozdíl od plnohodnotných ukázek sází na tradičnější kompilaci záběrů, což rozhodně není na škodu. Postupně se nám odkrývá i povaha vztahu mezi Brucem Waynem a Catwoman a nepochybně se máme na co těšit.
Bannery také nezklamaly a po povedené nadílce plakátů z minula posunulo grafické oddělení svoji práci opět o úroveň výš. Zobrazené pohledy dokazují, že nás čeká rozuzlení trilogie ve velkém měřítku. Zástupy policejního sboru a Baneovy armády působí opravdu epicky a obzvláště při pohledu na kousek, kde se obě dvě strany střetávají, mrazí v zádech.
Propagační kampaň snímku zraje jako víno a s výjimkou ohnivého plakátu se s každým dalším vypuštěným materiálem na výsledný produkt těšíme čím dál více. Dočkáme se již 26. července! Bannery se můžete pokochat ve fotogalerii článku, TV spoty naleznete níže na stránce.
Zdroj: Slashfilm


TV Spot #1 filmu Temný rytíř povstal


TV Spot #2 filmu Temný rytíř povstal


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY