Dwayne Johnson míří do komiksárny z DC vesmíru

Vydáno: 24.05.2012 10:24 - Michala Benešovská | foto: Chuck Hodes / CBS FILMS

Před nedávnem jsme vás informovali o další plánované komiksové adaptaci, která se v Hollywoodu chystá. Projekt se začíná rýsovat a v hlavní roli by se mohla objevit mlátička Dwayne "The Rock" Johnson.
Jak jsme již informovali, režisér Brad Peyton se po úspěchu snímku Cesta na tajuplný ostrov 2 rozhodl, že si také zfilmuje alespoň jeden komiks od DC. Studio Warner Bros. mu dalo zelenou a povolení natočit filmovou verzi Loba. Že se do projektu zapojí Dwayne Johnson, známý také jako "The Rock", naznačil sám herec na svém Twitteru.
Dwayne Johnson je bývalý hráč NFL a především wrestler, který umí dodnes publikum rozparádit. Svou filmovou kariéru pořádně rozhýbal rolemi ve filmech Mumie se vrací a Král Škorpion. Naposledy jsme ho mohli vidět například právě v Peytonově snímku Cesta na tajuplný ostrov 2 nebo po boku Vina Diesela ve filmu Rychle a zběsile 5.
Jen pro připomenutí - Lobo je (anti)hrdina tvrďák s namodralou pokožkou (je tak trochu z jiné planety), který funguje jako mezigalaktický lovec odměn. Vlastně původně vznikl jako parodie marveláckého Wolverina a Punishera. Ale vtípek se minul účinkem a z Loba se stal plnohodnotný hrdina, který byl v devadesátých letech na vrcholu slávy a vycházel mu vlastní komiks.
Účast Dwayna Johnsona nebyla zatím nikým potvrzena, ale upřímně řečeno, není to případně úplně nejhorší výběr.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY