Remake kultovní Suspirie má zelenou

Vydáno: 17.04.2012 08:39 - Amaya Tomanová | foto: Visual Factory

Remake klasiky Daria Argenta ze sedmdesátých let byl v plánu již delší dobu, Davida Gordona Greena však mezitím zaměstnal jiný projekt. Na podzim tohoto roku by se měl konečně pustit do natáčení.
David Gordon Green se ujme remaku hororu Suspiria z roku 1977. Režisér, který má na svědomí například Travičku zelenou, původně s natáčením počítal v roce 2010 hned po dotočení Prince a pruďase. Namísto toho se pustil do komedie Spratci na zabití s Jonahem Hillem v hlavní roli.
Společnost Crime Scene Pictures nyní oznámila, že práce na předělávce budou zahájeny letos v říjnu. Původní snímek z režisérské dílny Daria Argenta je první díl "matriarchální" trilogie tvořené dále snímky Inferno a Mother Of Tears. Vypráví o mladé Američance Suzy, která přijíždí do Evropy studovat taneční školu. Po sérii nevysvětlitelných krutých úmrtí jí začne pomalu docházet, že s touto uměleckou školou není něco v pořádku...
Zda se děj remaku bude taktéž odehrávat na půdě baletní akademie, není zatím známo. Oficiální tisková zpráva se nezmiňuje ani o tom, do jaké míry bude věrná své předloze. V současné době je v plném proudu výběrové řízení na představitelku hlavní role Suzy.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY