Dočkáme se animovaného filmu od Marvelu?

Vydáno: 15.04.2012 15:19 - Simona Knotková | foto: Marvel

O možném animovaném ztvárnění některého z marvelovských hrdinů studiem Walt Disney se mluví už od roku 2009. Bude tím vyvoleným připravovaný snímek Dona Hilla, který má na sobě zatím nálepku "extra tajný"?
Spojení marvelovských studií se studiem Walta Disneyho poprvé potvrdil výkonný ředitel Disney Robert A. Iger a vzkázal, že z tohoto spojení "určitě vznikne něco vzrušujícího".
Ne podobně to už viděl jeden z hlavních představitelů Pixaru, dceřiné společnosti Disneyho, John Lasseter. Ten o několik měsíců později uvedl, že pokud k této spolupráci dojde, určitě ne u Pixaru. "Ne, Pixar se s Marvelem nespojí. My už máme své superhrdiny a těmi jsou Úžasňákovi," nechal se slyšet.
Něco jiného zase tvrdil v červnu minulého roku ředitel marvelovských studií Kevin Feige: "Myslím, že je to naprosto jasná věc. Pixar si zakládá na původních námětech, ale animovaná verze jednoho z nespočtu našich postav je něco, co by se zkrátka mělo uskutečnit."
Nastane konec všem spekulacím v roce 2014 s novinkou Dona Halla, režiséra, který se v kinech poprvé představil minulý rok s Medvídkem Pú? Všechny detaily ohledně tohoto připravovaného snímku studio Walt Disney úzkostlivě střeží.
Na fanouškovském blogu Blue Sky Disney, který je se společností úzce spojen, však byla uveřejněna tato informace: "Na období 2014/2015 jsou plánovány snímky Nathana Grena, Byrona Howarda a přísně utajovaný, úžasně neočekávaný projekt Dona Halla. Slůvko "úžasně" pak v anglickém znění bylo vyjádřeno jako "marvelously". Náhoda?
Nechme se tedy překvapit, co z tohoto projektu vzejde a zda nás ohledně spojení Disneyho s Marvelem zase někdo jenom netahá za nos.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY