Iron Manovi se ve trojce postaví Ben Kingsley

Vydáno: 12.04.2012 15:49 - Amaya Tomanová | foto: Paramount Pictures

S blížícím se zahájením natáčení se množí fámy a spekulace ohledně třetího Iron Mana. Svou účast nyní definitivně potvrdil Ben Kingsley, a to v roli záporáka. Koho přesně si zahraje, studio zatím neoznámilo.
Jste-li již přesyceni novinkami o blížících se Avengers, máme pro vás zprávy z jiného marvelovského soudku - tentokrát se jedná o obsazení třetího Iron Mana, jehož natáčení by mělo začít letos v květnu.
To, že se natáčení chopí Shane Black a do role hlavního hrdiny se opět vrátí Robert Downey Jr., již víme. Dosud však nepadlo ani slovo o tom, komu bude muset Iron Man čelit. Studio se zatím rozhodlo podělit pouze o informaci, že záporáka si zahraje Ben Kingsley.
Ke spekulacím, že by měl ztvárnit Mandarina - padoucha, jehož moc pochází z deseti magických prstenů -, se tvůrci odmítli vyjádřit. Pravda je, že prstenová kouzla a čáry příliš nezapadají do zápletky obsahující vyspělé nanotechnologie. Na druhou stranu postava Mandarina není v příběhu Iron Mana bezvýznamná a objevit se měla již v prvních dvou dílech.
Ve filmu se znovu setkáme s Gwyneth Paltrow, Donem Cheadlem a Scarlett Johansson.
Bena Kingsleyho jsme měli možnost vidět ve filmu Hugo a jeho velký objev, těšit se na něj můžeme v brzké době v Diktátorovi, objevit by se měl i v chystané adaptaci sci-fi románu Ender's Game.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY