Dark Shadows odhaluje další foto

Vydáno: 20.01.2012 11:10 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Tim Burton však stále ještě nenabídl trailer
Johnny Depp a Michelle Pfeiffer ve filmu <b>Temné stíny</b>
2011 Warner Bros. Entertainment Inc.
Jeden z nejosobitějších filmařů v Hollywoodu chystá již svůj v pořadí patnáctý celovečerní film... a podesáté si v něm zahraje Johnny Depp. Kromě stop-motion animáku založeného na režisérově prvním středometrážním filmu Frankenweenie, kterého bychom se měli dočkat na podzim, se již v květnu budeme moci vrátit do známých "burtonovsky" bizarních kulis.
Po miliardové, ale trochu bezduché Alence v říši divů se Burton pustí do Dark Shadows, což je adaptace stejnojmenného seriálu ze sedmdesátých let, který čítá neuvěřitelných 1200 dílů. Je to v podstatě klasická soap-opera, jen s tím rozdílem, že se v ní vyskytují upíři, duchové, zombies, vlkodlaci a podobná havěť, kterou byste jistě nechtěli potkat. My se v kině budeme moci zaměřit na příběh putovního upíra Barnabase Collinse, který hledá svou ztracenou lásku.
Na nové fotografii můžeme vidět právě jeho představitele, který jako by z oka vypadl slavnému upírovi Nosferatu, a Michelle Pfeiffer, jež ztvární zámožnou ženu Elizabeth Collins Stoddard, která po zmizení svého manžela žije deset let sama ve svém opuštěném sídle. I z obyčejných obrázků lze vycítit přímo gotickou atmosféru a Burtonův tradiční styl.
Kdy bychom se tedy očekávané novinky měli dočkat? Konkrétně již 10. května tohoto roku. Ale trailer pořád v nedohlednu...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY