Kathryn Bigelow se chystá zabít bin Ládina

Vydáno: 13.01.2012 08:11 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

V jejím novém snímku se objeví například Mark Strong
Kathryn Bigelow při natáčení filmu <b>Smrt čeká všude</b>
2008 Summit Entertainment
Přípravy na natáčení nového snímku Kathryn Bigelow, pracovně zatím pojmenovaného jako Kill Bin Laden, jsou v plném proudu. Padají tedy také další potencionální herecká jména do obsazení.
Mezi ně patří například Edgar Ramirez, Mark Strong nebo minulý rok velmi žádaná Jessica Chastain. Ti všichni by se mohli přidat už k jistému Joelu Edgertonovi, Jasonu Clarkovi nebo Chrisovi Prattovi.
Snímek provází kontroverzní pověst už nyní. V příběhu se tým složený z příslušníků vojenské jednotky Navy SEAL bude snažit vypátrat vůdce Al-Káidy a zneškodnit jej. Scenárista Mark Boal, spolupracovník Kathryn Bigelow už z minulého filmu Smrt čeká všude, ho psal v době, kdy byl bin Ládin ještě naživu. Když byl americkými jednotkami v minulém roce skutečně dopaden, Boal měl do scénáře propašovat i informace o lidech, kteří se mise doopravdy zúčastnili.
Něco takového se samozřejmě nelíbí americké vládě, a tak můžou mít Kathryn Bigelow s Boalem zaděláno na velké problémy. Nezdá se ovšem, že by si z toho dělali těžkou hlavu, a tak se celý projekt nejspíše rozjede co nevidět. Premiéra je totiž stanovena na 19. prosince letošního roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY