Ujme se Michael Bay čtvrtých Transformers?

Vydáno: 13.12.2011 07:56 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Spekulace naznačují, že nemožné se stane skutečným
Fotografie z filmu <b>Transformers 3</b>
Bontonfilm
Podle posledních, zatím však nepotvrzených zpráv to vypadá, že se Michael Bay přeci jen pustí i do režie čtvrtých Transformers, přestože nejprve dohady o účasti na čtyřce vyvrátil. Se studiem ovšem zatím neuzavřel oficiální dohodu.
Zatímco pozornost fanoušků je zaměřena především na to, zda Bay režisérsky zaštítí všechny čtyři díly výbušné plecháčské série, samotný režisér se zabývá přípravami snímku Pain and Gain, bodybuilderské krimikomedie. A bezpodmínečně trvá na tom, že pokud mu studio vyjde vstříc, co se zfilmovanému pohledu do posilovny týče, vyjde on vstříc studiu se čtvrtými Transformery.
Na čtyřce by se měl scenáristicky opět podílet Ehren Kruger, který pracoval již na předchozím dílu. Co se děje týče, "překvapivě" se studio nepodělilo zatím o žádné detaily. Víme pouze to, že by nemělo jít o prequel, že se dočkáme několika nových postav a že se naopak v titulcích nedočkáme jména Shia LaBeouf.
Sám Michael Bay zatím na svých oficiálních webových stránkách potvrdil pouze to, že se na jaře chce pustit do Pain and Gain a čekají ho další jednání s vedením studia.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY