Derek Zoolander se vrací na molo

Vydáno: 08.10.2011 15:34 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

"Jeníček" se rozpovídal o pokračování
Ben Stiller ve filmu <b>Zoolander</b>
Paramount Pictures
O pokračování bláznivé komedie z prostředí modelů Zoolander se mluví už dlouho. U řečí také bohužel zatím i zůstává. Koneckonců ani v následující zprávě nečekejte žádná konkrétní data a jména. I pro tentokrát jsou jedinou novou akcí na vývoji filmu nadšená prohlášení hlavních představitelů. Na druhou stranu - i to je lepší než nic.
Pusu na špacír si pustil představitel Jeníčka, úhlavního nepřítele a posléze spojence Dereka Zoolandera Owen Wilson. Ten v rámci propagačních akcí k filmu Nadějný rok, kde má jednu z hlavních rolí, řekl o své postavě: "Jeníček bude zažívat těžké časy. Potká ho zranění, které ho zohyzdí." Jako další indicii ještě dodal: "Vanilkové nebe," tedy film, kde má hlavní hrdina znetvořený obličej kvůli těžké autonehodě.
Více k novému Zoolanderovi řekl už před čtyřmi měsíci magazínu Empire jeho představitel a zároveň režisér jedničky Ben Stiller. "Na konci prvního Zoolandera je několik věcí, ze kterých budeme v pokračování vycházet, jako například že Derek a Matilda mají syna a Mutago jde za mříže." Dále prozradil, že děj se bude odehrávat o deset let později, a jak víme, v módním průmyslu je "deset let tisíc let a Derek a Jeníček už dávno nejsou na výsluní."
Doufejme, že jak Stillerovi, tak Wilsonovi nadšení vydrží a dříve či později se natáčet skutečně začne. Zoolander je snímek, který si pokračování určitě zaslouží. Nebo jste opačného názoru?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY