Michelle Yeoh se přidává k Avatarům

Vydáno: 16.04.2019 08:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Michelle Yeoh se přidává k obsazení sequelů sci-fi blockbusteru Avatar Jamese Camerona. Druhý díl spektáklu bude mít v kinech premiéru již za rok.
Michelle YeohMichelle Yeoh je nejnovější hereckou posilou sequelů sci-fi blockbusteru Avatar, který je komerčně nejúspěšnějším filmem všech dob. Yeoh si zahraje postavu vědkyně, doktorky jménem Karina Mogue. Její obsazení prostřednictvím twitteru uvítal režisér James Cameron, když napsal: "Michelle vždy vytvářela pamětihodné a speciální postavy. Těším se na spolupráci s ní a očekávám, že to samé vytvoří i v sequelech Avatarů."

Yeoh se v minulosti objevila například v bondovce Zítřek nikdy neumírá nebo ve veleúspěšném historickém filmu Tygr a drak. Minulý rok se objevila v komedii Šíleně bohatí Asiati, která slavila obrovský komerční úspěch. Rok předtím se také objevila ve veleúspěšné sérii Strážci Galaxie Vol. 2. Mimo to ji čeká spin-off TV seriálu Star Trek: Discovery věnovaný její postavě, kapitánce jménem Philippa Georgiou. Avatar 2 bude mít v kinech premiéru 17. prosince 2020.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY