Donner promluvila o sólo plánech X-Menů

Vydáno: 06.04.2011 10:54 - Lukáš Horák | foto: Facebook tvůrce

Co se děje okolo projektů The Wolverine a Deadpool?
Fotografie z filmu X-Men: První třídaJeště nám zbývá pár měsíců, než do kin dorazí X-Men: První třída. Film pod taktovkou Matthewa Vaughna bude prequelem k dosavadním částem trilogie X-Men. Protože ale premiéra již pomalu klepe na dveře, producentka Lauren Shuler Donner se již teď poohlíží po budoucích filmových projektech souvisejících s mutanty z Marvelu. A nováčky ve filmovém světě budou Wolverine a Deadpool.
Co se týče projektu Deadpool, v hlavní roli se určitě představí Ryan Reynolds jako speciální vycvičený a nadmíru inteligentní žoldák, který se podrobí podobnému pokusu jako Wolverine. Lauren Shuler Donner se vyjádřila, že půjde zřejmě o úplný restart a nezohlední nic z dosavadních filmů ze světa X-Men. Film ještě nemá žádného režiséra, ale v minulosti již byl spojován například s Robertem Rodriguezem. Natáčet by se mělo příští rok. Do připrav na scénáři je zapojen i samotný Ryan Raynolds.
The Wolverine mezitím - jak jsme vás již informovali - ztratil svého režiséra Darrena Aronofskyho, což není moc dobrá zpráva pro producenty a popravdě ani pro nás, neboť spojením Aronofskyho a Wolverina mohl vzniknout jeden z nejzajímavějších komiksových filmů. Jak je již také známé, děj se bude odehrávat v Japonsku a scénář Christophera McQuarrie naznačuje, že bude plný akce a půjde více do hloubky než kdykoliv předtím.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY