Mauglí místo do kina dorazí příští rok na Netflix

Vydáno: 28.07.2018 16:05 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Další filmová adaptace Knihy džunglí, kterou pod názvem Mauglí natočil Andy Serkis, nedorazí do kin tento rok, ale až příští rok na streamovací službu Netflix.
Andy Serkis ve filmu Mauglí / MowgliStreamovací služba Netflix získala od studia Warner Bros práva na uvedení nejnovější filmové adaptace Knihy džunglí Mauglí, kterou natočil jako svůj režijní debut herec Andy Serkis. Mauglí měl mít v kinech premiéru již tento rok v říjnu. Netflix plánuje premiéru tohoto snímku až na rok 2019. Netflix v poslední době konkuruje velkým filmovým společnostem s vlastními filmovými projekty, z nichž se kromě těch klasických čím dále častěji objevují i ty s rozpočty, jež jsou klasifikovány do kategorie blockbuster. Prvním netflixovským snímkem, který spadá do této kategorie, bylo loňské akční sci-fi Bright.

Dalším bude snímek 6 Underground, který pro Netflix natáčí Michael Bay. Mauglí nicméně spadá do kategorie filmů které, podobně jako například The Cloverfield Paradox nebo Anihilace, Netflix přejal už hotové od jiných studií. Serkis mezitím, kvůli zdržením s uvedením Mauglího, uveřejnil svůj druhý režijní projekt, romantické drmama Nádech pro lásku před Mauglím.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY