Tom Cruise potvrzuje: Top Gun 2 "bude brzy"

Vydáno: 24.05.2017 12:24 - Václav Limberk | foto: Paramount Pictures

UPDATE: Předním kandidátem na režii sequelu romantického akčního filmu z prostředí pilotů bojových stíhaček Top Gun s Tomem Cruisem v hlavní roli je režisér Nevědomí Joseph Kosinski.
Tom Cruise, Kelly McGillis ve filmu  / Top GunFanoušci Toma Cruise a zvláště jeho kultovního osmdesátkového akčňáku Top Gun můžou jásat. Cruise totiž při promo tour na novou Mumii moderátorům v živém rozhovoru prozradil, že Top Gun 2 se "rozhodně natáčet bude". Cruise toho mnoho neprozradil, řekl pouze, že "natáčení začne možná už příští rok", ale několikrát zopakoval, že film rozhodně vznikne. Jisté je ale kromě toho zatím jen to, že ho nenatočí režisér jedničky Tony Scott, který v roce 2012 zahynul. V té době k němu napsal scénář Peter Craig.

Otázkou nyní je, jakého režiséra si Cruise pro Top Gun 2 vybere. Je možné, že nějakým způsobem do něj bude angažován Christopher McQuarrie, který měl se Scottem na sequelu spolupracovat před jeho smrtí. První náznak, že se Top Gun 2 skutečně chystá k realizaci, se objevil minulý rok, kdy se Cruise sešel s producentem Jerry Bruckheimerem, aby na toto téma diskutovali. Také Val Kilmer před rokem potvrdil, že se v sequelu vrátí.

UPDATE: Podle Variety je předním kandidátem na režii Top Gun 2 Joseph Kosinski, s nímž Cruise natočil sci-fi Nevědomí.
UPDATE 2: Oficiální název filmu je nyní Top Gun: Maverick.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY