Poznejte krásu oceánu s Arnoldem Schwarzeneggerem ve Wonders of the Sea 3D

Vydáno: 21.05.2017 10:42 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Arnold Schwarzenegger si vyzkoušel poprvé ve své kariéře roli "vypravěče" k novému dokumentárnímu filmu Wonders of the Sea 3D. Podívejte se na něj v traileru.
Arnold Schwarzenegger v CannesArnold Schwarzenegger je momentálně ve francouzském letovisku Cannes, kde jako producent spolupropaguje nový dokumentární film Wonders of the Sea 3D, k němuž namluvil i komentář. Arnold je ze své "nové role" komentátora přírodopisného dokumentu nadšený. Snímek natočila dvojice francouzských filmařů Jean-Michel Cousteau, syn legendárního oceánografa Jacquese-Yvese Cousteaua, a Jean-Jacques Mantello. Wonders of the Sea 3D mají premiéru právě na festivalu v Cannes, než poputují do kin tomto roce. 

Filmaři doufají, že lidé "uvidí, co ještě nikdy neviděli a zamilují se do oceánu". Film má ukázat jeho krásu a zároveň přinést poselství o tom, že je důležité "zachovat oceán čistý". Arnold věří, že tento snímek bude mít na ochranu oceánu stejný vliv, jako měl dokument Železný Schwarzenegger, který Arnold v Cannes propagoval před čtyřiceti lety, na rozvoj kulturistiky.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Wonders of the Sea 3D




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY