Riz Ahmed se přidává k westernu "The Sisters Brothers"

Vydáno: 19.04.2017 11:42 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hvězda seriálu Jedna noc Riz Ahmed se přidal k obsazení noir westernu The Sisters Brothers. Ten natočí francouzský režisér Jacques Audiard a hrát v něm budou Jake Gyllenhaal a Joaquin Phoenix.
Riz Ahmed ve filmu Jedna noc / The Night OfRiz Ahmed si zahraje v chystaném indie noir westernu The Sisters Brothers. Ten bude prvním anglicky mluveným snímkem francouzského režiséra Jacquesa Audiarda, jehož poslední film Dheepan vyhrál v roce 2015 Zlatou palmu v Cannes. The Sisters Brothers bude natočený podle knihy z roku 2011 kanadského spisovatele Patricka Dewitta. Příběh pojednává o dvojici nájemných vrahů najatých vystopovat a zabít zlatokopa, který okradl jejich šéfa. Děj se odehrává na divokém západě v polovině 19. století.

Filmová práva na knihu získal herec John C. Reilly, který si zde zahraje jednu z hlavních rolí, jednoho z dvojice bratrů Sistersů. Druhého bude hrát Joaquin Phoenix. V The Sisters Brothers hraje ještě Jake Gyllenhaal. Natáčení má začít v létě. Premiéra pak bude někdy v roce 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY