Autorka předlohy zvažuje druhou sérii Sedmilhářek

Vydáno: 13.04.2017 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Přestože i sama televize HBO označila Sedmilhářky jako minisérii, která je ještě ke všemu limitována svou knižní předlohou, teď se poměrně živě diskutuje o pokračování. Pro se kromě Liane Moriarty vyjádřily i Reese Witherspoon a Nicole Kidman.
Z bestselleru Sedmilhářky se letos na obrazovkách HBO stala sedmidilná adaptace, která sklidila úspěch jak u diváků, tak u kritiků a je horkým želízkem na udílení televizních cen. Jak už to ale tak bývá, při velké popularitě nejsou v bezpečí od nenutných pokračování ani minisérie, které v tomto případě limituje jejich knižní předloha. Ta byla již kompletně využita v první sérii, ale nebylo v ní zodpovězeno úplně všechno, což je samozřejmě hlavním argumentem všech fanoušků požadujících další díly.

Do karet jim rozhodně hrají herečky a producentky Reese Witherspoon spolu s Nicole Kidman, které se hned po odvysílání finále nechaly slyšet, že by rády pokračovaly se seriálem a prozkoumáváním nově vzniklých vztahů matek z Monterey. Podobně reagovala i spisovatelka Liane Moriarty. Ta mluvila o možnostech navázání na první sérii a potvrdila, že ji producenti HBO požádali o další nápady.

Proti tomuto rozhodnutí výrazně promluvil pouze režisér Jean-Marc Vallée s tím, že by celý dojem ze seriálu druhá série pokazila. Celých 7 epizod totiž stálo na retrospektivním vyprávění a vedlo k úmrtí na školní akci, kdy byla divákům po celou dobu zatajena identita vraha i oběti, a to Vallée nechce narušit. Pokud se tedy bude pokračovat tak evidentně bez něj. Ale kdo ví, pokud seriál přece jen bude obnoven, je už možné úplně všechno.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY