Carrie Fisher se možná objeví v deváté epizodě Star Wars

Vydáno: 11.04.2017 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Je to něco přes čtvrt roku, co nás v prosinci opustila herečka Carrie Fisher, která zasvětila svou hereckou kariéru sérii Star Wars. S fanoušky by se rozloučit měla v 8. epizodě letos, ale není úplně vyloučeno, že se její postava nevrátí v budoucnu.
Carrie Fisher Ač to zní neuvěřitelně, tak od úmrtí Carrie Fisher, 27. prosince 2016, nás dělí již více jak čtvrt roku. S fanoušky slavné sci-fi série se však herečka ještě nerozloučila, jelikož stihla dotočit osmou epizodu nazvanou Star Wars: The Last Jedi, která do kin půjde letos v prosinci. Ale již brzy po jejím zesnutí se objevily informace, že její postavu princezny Leiy rozhodně nepotká "vzkříšení" pomocí vizuálních efektů. Tak byl vloni do spin-offu Rogue One: Star Wars Story vrácen pomocí pokročilé technologie Tarkin v podání Petera Cushinga, který zemřel již v roce 1994. Toto rozhodnutí se u fanoušků ale setkalo s vlnou kritiky.

V klidu tak nikoho nenechaly nové informace, že by se princezna Leia ztvárněná Fisher měla objevit i v Star Wars: Episode IX naplánované na rok 2019. Svolení k tomu kroku dali studiím Disney a Lucasfilms pozůstalí, dcera a herečka Billie Lourd s bratrem Toddem Fisherem. Dle všeho není důvod ke strachu, protože se její postava nevrátí pomocí vizuálních efektů, ale do filmu pouze bude využita jedna ze scén původně natočených pro Star Wars: The Last Jedi, tak aby se princezně Leiě dostalo adekvátního konce v celé franšíze.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY