Husí kůže 2 nás bude strašit i příští rok

Vydáno: 21.01.2017 12:43 - | foto: facebook tvůrce

Film podle množství knih R. L. Stinea v roce 2015 v kinech utržil slušné sumy, a tak není divu, že se v roce 2018 vrátí i přes negativní odezvu většiny kritiků.
Tato zpráva možná některé vyděsí ještě více než film samotný. Ano, Husí kůže bude mít v příštím roce sequel! Tato adaptace mnoha knih od spisovatele R.L. Stinea mísící příběhy dohromady za použití postavy samotného autora zrovna vychvalována nebyla . V průměru totiž vážně jde o obyčejnou komedii s fantasy prvky, pro studio to ale byly snadno utržené peníze, takže pokračování není překvapivé, i kdyby se mu nepodařilo zopakovat triumf prvního dílu. Ten rozpočet 53 milionů dolarů pod režisérskou taktovkou Roba Lettermana obrátil v překvapivých 150 milionů dolarů.

Již nyní je naplánována premiéra pokračování na leden 2018 a příběhů, z nichž by mohlo čerpat, plejáda. Na svůj post se vrací režisér a natáčení by mělo začít již letos v létě, očekávaný je návrat představitelů hlavních postav.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Adélka356 (Adéla, 21.10.2017 14:09) Reagovat

    Ahoj lidi. Mám Husí kůži moc ráda , a nejvic se mi libí Slappy. a mám i plišáka. Slappyho. Doufám že na druhy díl nebudeme moc dlouho čekat. A už se moc těším. Ten první byl doslova neuvěřitelný . A dvojka bude určitě taky.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY