Gerard Butler se vrátí v Angel Has Fallen

Vydáno: 27.10.2016 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Gerard Butler se vrátí potřetí jako tajný agent Mike Benning v pokračování Pádu Bílého domu a Pádu Londýna. Třetí díl franšízy se bude jmenovat Angel Has Fallen.
Fotografie z filmu Pád Bílého domu / Olympus Has FallenServer Deadline jako první informoval, že se Gerard Butler vrátí potřetí jako speciální agent Mike Banning, který dvakrát ochraňoval amerického prezidenta před útoky teroristů, poprvé v Pádu Bílého domu a podruhé v letošním Pádu Londýna. Třetí díl "pádové" franšízy ponese titul Angel Has Fallen, přičemž Angel je kódové označení pro prezidentský speciál Air Force One. Cílem má být tentokrát sám Banning. Scénář napíšou tvůrci prvního dílu Creighton Rothenberger a Katrin Benedikt. Nyní už jen zbývá najít režiséra. 

Oba dva filmy měly slušný komerční zisk. Zatímco Pád Bílého domu si vedl lépe ve Spojených státech, Pád Londýna přinesl větší celosvětové tržby. Rozhodnutí natočit i třetí "Pád" je tedy opodstatněné a logické. Společnost Millenium chce s produkcí Angel Has Fallen začít v první polovině příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY