Další Zjizvená tvář?

Vydáno: 12.08.2016 17:00 - Václav Limberk | foto: Universal

V Hollywoodu chystají další remake. Tentokrát to bude klasická gangsterka Zjizvená tvář, kterou by měl v nové verzi režírovat Antoine Fuqua. Ten přitom nedávno dotočil remake Sedmi statečných.
Antoine FuquaStudio Universal chce na plátno převést novou verzi klasické gangsterky Zjizvená tvář, která se na počátku osmdesátých let dočkala nebývalé brutálního remaku Zjizvená tvář, v němž exceloval v roli drogového krále Tonyho Montany sám božský Al Pacino. Universal si pro novou verzi vybralo Antoina Fuquu, který akorát dotočil remake Sedmi statečných. Otázkou ale je, kdo si nového Montanu zahraje. Že by to byl opět Fuquův oblíbenec Denzel Washington? Děj bude v nové verzi přenesen z Miami do Los Angeles, což je prostředí, v němž Fuqua natočil například svůj krimithriller Training Day.

Starší verzi scénáře pro remake Zjizvené tváře napsali Paul Attanasio a David Ayer. Ayer byl autorem scénáře i pro Training Day. Novou verzi napsal Jonathan Herman. Fuqua už má s remaky svou zkušenost. Jeho předchozí Equalizer byl remakem TV seriálu. Jeho poslední Sedm statečných je remakem asi toho nejslavnější filmového westernu vůbec, který byl sám remakem japonských Sedmi samurajů. Ať žijou remaky!




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY