Ghost in the Shell přibírá japonskou hvězdu z Wolverina

Vydáno: 10.06.2016 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Studio připravující adaptaci populární mangy Ghost in the Shell kontroverzně obsadilo do hlavní role místo asijské herečky Scarlett Johansson. Nyní nabírá další.
Fotografie z filmu Ghost in the Shell / Kôkaku kidôtaiPři kontroverzních debatách o adaptaci mangy Ghost in the Shell kvůli white-washing (pozn. obsazování bělochů do rolí napsaných pro lidi z jiné etnické skupiny) padalo jméno japonské herečky Rily Fukushimy velmi často. Ovšem převážně jako navrhovaná náhrada za původem dánskou Scarlett Johansson v roli kyborga Major. Fukushima se nakonec do snímku dostane alespoň jako vedlejší postava a zástupce v tomto případě ignorovaných asijských herců.

Rilu Fukushimu jste mohli zaznamenat hlavně v roce 2013, kdy si zahrála ninju Yukio v x-menovském Wolverineovi po boku Hugha Jackmana, ale pravidelně se objevuje například i v seriálu Arrow. Teď se po delší době vrací na plátna pod taktovkou Ruperta Sanderse (Sněhurka a lovec), kde bude kromě Johansson sekundovat také například Juliette BinochePilouu Asbækovi či Takeshimu Kitanovi. Do českých kin zavítá Ghost in the Shell 30. března příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY