Den nezávislosti: Nový útok nastává v novém epickém traileru

Vydáno: 22.04.2016 10:57 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sci-fi Den nezávislosti z devadesátých let patří mezi nejlepší blockbustery s tématikou invaze mimozemšťanů. Letos se Roland Emmerich pokusí danou laťku přeskočit s ještě větším měřítkem destrukce než minule.
Režisér Roland Emmerich se pokusí navázat na svůj dvacet let starý kasovní trhák Den nezávislosti sequelem nazvaným Den nezávislosti: Nový útok. Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze.

Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím. Z původního hereckého obsazení se vrátí Bill Pullman jako prezident Whitmore a Jeff Goldblum jako počítačový expert David Levinson. Nevrátí se Will Smith. Z nových herců se představí Liam HemsworthMaika Monroe nebo Charlotte Gainsbourg

Trailer, který vypadá, že znovu posunuje laťku, co se týče globální destrukce, zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Den nezávislosti: Nový útok


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY