Ben Affleck natočí reboot Batmana

Vydáno: 15.04.2016 09:44 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Ben Affleck natočí samostatný projekt s Batmanem, kterého si nedávno zahrál v komiksovém crossoveru Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Affleck si pochopitelně zopakuje i hlavní roli maskovaného rytíře.
Fotografie z filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman v Superman: Dawn of JusticeTo, co bylo už delší dobu jasné, je nyní oficiální. Studio Warner Bros nyní oficiálně potvrdilo, že do výroby půjde samostatný Batman projekt, v němž si Ben Affleck zopakuje roli netopýřího rytíře, kterou si poprvé vyzkoušel v crossoveru Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Affleck pro Warnery Untitled Batman Reboot bude také režírovat. Warneři tuto novinku uvedli na ComicConu v Las Vegas. 

Affecka uvidíme v roli Bruce Waynea, Batmanovy civilní podoby, letos ještě v Sebevražedném oddílu, kde se také objeví jeho tradiční soupeř, Joker v podání Jareda Leto. Příští rok ho pak uvidíme znovu v netopýřím kostýmu v The Justice League Part One, které se právě natáčí. Na jeho sólo Batmana si pak budeme muset počkat nejspíše až do roku 2018 nebo možná až do roku 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY