První trailer: potterovská Fantastická zvířata a kde je najít

Vydáno: 11.04.2016 11:37 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V listopadu do kin dorazí dlouho očekávaný spin-off série Harry Potter, v němž se podíváme do New Yorku sedmdesát let před příběhy obrýleného čaroděje. Hlavní roli ve filmu ztvárnil Eddie Redmayne.
Na to, že má jít o zcela zásadní tentpole snímek studia Warner Bros. závěru letošního roku, jsou aktuální dvě upoutávky překvapivě neambiciózní a v konkurenci ostatních blockbusterů až příliš tuctově. Šedo-hnědá stylizace newyorských dvacátých let zatím působí jako nevýrazná kulisa pro rozehrání velkolepého "prequelu" čarodějnické série, která v aktuálním traileru dokonce přiznává přímou propojenost s bradavickou školou (Brumbál) - zatím největším PR přešlapem potom je, že snímek s názvem Fantastická zvířata a kde je najít zatím žádné skutečné magické tvory nepředstavil.

Místo toho studio sází na falešnou nostalgii a ověřený, lehce updatovaný hudební motiv Johna Williamse, který by měl vyvolat zájem diváků. První upoutávky na Hobita (ať už byl výsledek jakýkoliv) byly tedy rozhodně ambicióznější a dokázaly umně vytvořit davovou hysterii o dalším dobrodružství ze Středozemě. Tady se zatím neděje nic a jestli Warneři nějak nepřitlačí, slabý víkendový otvírák uzemní tuto potenciální sérii ještě dříve než pořádně začne.

Trailer zhlédněte níže. Snímek dorazí do kin 17. listopadu.

Originální trailer filmu Fantastická zvířata a kde je najít


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Harry Potter mně nudil.. (Pepa, 11.04.2016 17:06) Reagovat

    HP jsem nemusel, něco mně vadilo na tom, ale toto vypadá tajemně a ujít si to nenechám.

  • "v němž se podíváme do New Yorku na začátku devatenáctého století" (Anonym, 12.04.2016 14:36) Reagovat

    A bisťu! Akceptujem, že Amerika dala Európe začiatkom 20. storočia technologicky na frak, ale že sa už začiatkom 19. storočia po New Yorku preháňali autá, svietilo elektrinou, že sa žilo v takej architektúre, obliekalo do takej módy a vôbec, to ma podrž! ....Smajlík, riadne urehotaný.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY