Americký remake Nedotknutelných našel své duo herců

Vydáno: 03.04.2016 11:40 - | foto: facebook tvůrce

Jak už to tak občas bývá, když v Americe zaboduje zahraniční snímek, rozhodnou se natočit ho podle svého ve snaze vyždímat ještě nějaké peníze. Do skupiny těchto filmů se nyní přidávají francouzští Nedotknutelní.
Kevin Hart ve filmu  / Think Like a ManV Americe sice kritiky milovaná dramedie Nedotknutelní původem z Francie netrhala žádné rekordní držby, ale celosvětově si vedla opravdu výborně, a tak studio The Weinstein Company doufá, že do kina naláká více diváků na jim bližší verzi, tedy z amerického prostředí. A podle serveru Deadline již našli řádné kandidáty do role nesourodé dvojice bývalého vězně, který se stane opatrovníkem ochrnutého aristokrata upoutaného na vozíček. Ti byli v původním podání ztvárněni duem François CluzetOmar Sy, nahradit by je podle všech informací mohli Bryan Cranston, který letos za snímek Trumbo získal svou první oscarovou nominaci, a komik Kevin Hart známý například z komedie Jízda švárů.

Rozhodně ale nebyli první volbou, protože tvůrcovské i herecké posty si již prošly několika změnami. Scénář již zhotovil před nedávnem Paul Feig (Ženy sobě), ale nakonec režírování projektu opustil a na jeho místo se nepotvrzeně dostal režisér Tom Shadyac. Kdo však opravdu bude pracovat na tomto remaku, stále není úplně stoprocentní a může se změnit, vzhledem k tomu, že se ještě nedávno počítalo s herci Colinem Firthem a Chrisem Tuckerem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • blbost... (Anonym, 30.07.2017 17:57) Reagovat

    blbost

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY