Druhý díl thrilleru Sicario vrací ústřední trojici

Vydáno: 02.04.2016 10:53 - | foto: facebook tvůrce

Villeneuveův úspěšný loňský thriller o boji s mexickými kartely zabodoval na pokladnách kin i u kritiků, a tak se nakonec i jemu dostane pokračování, do kterého se vrací představitelé hlavních rolí.
Emily Blunt ve filmu Sicario: Nájemný vrah / SicarioJiž v září minulého roku před oficiální premiérou posledního výtvoru z dílny kanadského režiséra Denise VilleneuveaSicario: Nájemný vrah, bylo rozhodnuto o tom, že se tomuto úspěšnému kriminálnímu dramatu dostane pokračování. Kromě vysokých tržeb k tomuto kroku studio vedl i předpokládaný úspěch snímku na Oscarech, který se nakonec dostavil pouze v podobě tří nominací za technické kategorie.

Od podzimu se pak o sequelu nemluvilo, ale mlčení bylo nyní konečně prolomeno. Producentské duo totiž prozradilo serveru Hollywood Reporter, že scenárista Taylor Sheridan již zpracovává druhý díl svého celovečerního debutu a potvrdilo i účast herců Emily BluntBenicia del Tora a Joshe Brolina, kteří všechny diváky unášeli svými výkony v loňském dílu. Svou režijní pozici si zopakuje taktéž tvůrce této možné frančízy, kdy se Sicaria 2 ale dočkáme, je zatím neznámé.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY