Trailer: Hardcore Henry: akční film z pohledu první osoby v novém ultranásilném traileru

Vydáno: 08.03.2016 10:05 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hardcore Henry je vůbec první akční film, který byl celý natočen z pohledu první osoby. Natočil ho debutující režisér Ilja Najšuller v hlavní roli se Sharlto Copleyem. Jak vypadá nejnovější trailer?
Fotografie z filmu Hardcore Henry / Hardcore HenrySTX Entertaiment odhalilo nový trailer pro unikátní, výhradně z pozice první osoby vyprávěný akční film Hardcore Henry. Napsal ho a natočil debutující režisér Ilja Najšuller, který zde rozvinul do celovečerní délky postup, který si vyzkoušel ve videoklipu Bad Motherfucker. V příběhu Hardcore Henry jste "vy" hlavním hrdinou, kterého znovu vzkřísí k životu s žádnými vzpomínkami a v těle kyborga, abyste zachránili vaší unesenou ženu telekinetickým megalomaniakem, a přitom musíte povraždit celou armádu žoldáků. 

Hardcore Henry je od začátku do konce non-stop akční jízdou, kde je filmový divák postaven podobně jako u videoher do hlavní role filmového protagonisty. Jeden z kritiků ho v ukázce označil jako mix Jasona Bournea, Captaina America a Call of Duty. Film produkoval Timur Bekmambetov a z herců v něm kromě režiséra uvidíte Sharlto CopleyeHaley Bennett a Tima Rotha. Film měl premiéru už minulý rok na filmovém festivalu v Torontu. V českých kinech ho uvidíme od 21. dubna 2016. 


Originální trailer k filmu Hardcore Henry


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY