Trailer: hořkosladké drama Než jsem tě poznala

Vydáno: 05.02.2016 08:56 - | foto: facebook tvůrce

Novým párem v potenciálně velmi úspěšném romantickém dramatu se stali na plátnech Emilia Clarke a Sam Claflin. První trailer s nimi jako pečovatelkou a vozíčkářem v Než jsem tě poznala najdete v článku.
Podle ohlasů a recenzí na knihu Než jsem tě poznala z roku 2012 zřejmě tento počin od spisovatelky Jojo Moyes zanechal málokteré z očí jeho převážně ženských divaček suchých. A jak už tomu tak bývá, v dnešní době se většina vysoce úspěšných knih dočká své filmové odezvy. Dnes vám tedy přinášíme trailer k této adaptaci, jenž do našich kin vstoupí 30. června. Jako hlavní postavu se tu představí Emilia Clarke z Hry o trůny po boku se Samem Claflinem (Hunger Games: Vražedná pomsta). Uvidíte však například i Matthewa Lewise či Vanessu Kirby.

Příběh pro ty, kteří nejsou znalí předlohy, sleduje seznámení se dívky a muže na vozíku, která se má stát jeho pečovatelkou. Rozhodne se přinutit ho změnit jeho pohled na život a názor, že je nesmyslné žít na vozíku, na nějž byl upoután po nehodě. A netrvá to dlouho, než se mezi nimi začne rodit něco více než jen přátelství... Upoutávku můžete zhlédnout níže.

Oficiální trailer Než jsem tě poznala


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY