Vánoční teaser pro animovaný Tajný život mazlíčků

Vydáno: 24.11.2015 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Víte, co dělají vaše zvířata, když odejdete z domu? Nevíte? Nebojte se, chystaný film Tajný život mazlíčků vám to osvětlí. Sice až následující rok, ale zatím se můžete podívat, jak "rádi" mazlíčci slaví Vánoce.
Nového "animáku" od společnosti Illumination se sice dočkáme až v srpnu následujícího roku, ale už před několika měsíci jsme mohli vidět první teaser a nyní byl vypuštěn také vánoční teaser, ve kterém můžeme vidět menší ukázku toho, jak domácí mazlíčci slaví svátky, nebo také jak je my, příšerní lidé, nutíme Vánoce slavit. Právě podobná otázka je vlastně tématem celého filmu. Co dělají vaše zvířátka, když nejste doma? Po zhlédnutí obou teaserů možná budete překvapeni.

Tajný život mazlíčků vytvořili režiséři úspěšného Já, padouchChris Renaud s Yarrowem Cheneyem. Pouhý námět filmu sice silně připomíná Toy Story - Příběh hraček pouze se zaměřením na zvířata, ovšem pokud bude film stejně vtipný jako první upoutávky, dá se to překousnout. Plusem jsou rozhodně i hlasy známých komiků a převážně seriálových herců, mezi kterými uslyšíte v originálním znění například Lake BellKevina HartaLouise C.K.Erica StonestreetaEllie KemperJenny Slate nebo Bobby Moynihan a další.

Do českých kin se Tajný život mazlíčků dostane 11. srpna 2016.

Vánoční teaser filmu Tajný život mazlíčků/The Secret Life of Pets


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • super nevíte kde sed da zhlednout cely... (Anonym, 28.07.2016 20:05) Reagovat

    super nevíte kde sed da zhlednout cely

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY