Vetřelec Neilla Blomkampa je v nedohlednu

Vydáno: 03.11.2015 17:37 - Alžběta Fridrichová | foto: Bonton

Na začátku letošního roku to s pokračováním Vetřelce vypadalo slibně. Postupně ale před ním dostala přednost dvojka Promethea a teď to vypadá, že projekt se zastavil úplně.
Harry Dean Stanton ve filmu Vetřelec / AlienKdyž na jaře letošního roku vstoupil do kin Chappie režiséra Neille Blomkampa, zveřejnil Blomkamp po premiéře na svém Twitteru pár svých výtvarných návrhů k pokračování Vetřelce, které vytvářel prý čistě pro radost a zábavu. Nadšení fanoušci se toho chytli a studio Fox mu film nakonec přikleplo.

Nápad byl sice na světě, ale pořád nebylo jasné, kdo se ujme scénáře a jak se celý projekt bude vlastně vyvíjet. Postupně se do čela zájmu studia probojovalo pokračování Promethea s názvem Alien: Lost Paradise, kterého se znovu ujal Ridley Scott, což pro budoucího Vetřelce znamenalo posun premiéry nejméně o rok. Pořád se ale počítalo s tím, že film nakonec bude a brzy bude jasno, kdy vlastně.

Teď se ovšem Blomkamp nechal slyšet, že Prometheus 2 nového Vetřelce pořád zdržuje a že se prozatím bude věnovat svým dalším rozjetým projektům. Všechno to tedy začalo a skončilo na Twitteru bez významnějšího důkazu, že by se vůbec něco pořádně dělo. Neznamená to sice, že by se Blomkamp své ideje vzdal úplně, ale kdy se snímku skutečně dočkáme, je zatím v nedohlednu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY