Trailer: Dvojrole Ondřeje Sokola ve filmu Dvojníci

Vydáno: 04.10.2015 11:00 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Komedie Dvojníci režiséra Jiřího Chlumského (Nedodržený slib, Martin a Venuše), v níž si Ondřej Sokol zahrál drobného zloděje - sukničkáře a zároveň učitele na střední škole, se dočkala první upoutávky.
Ondřej Sokol a Petr Nárožný ve filmu DvojníciHonza je podvodník a zlodějíček, jenž se těší velké přízni žen. Kvůli velkým dluhům se ale dostane do křížku s mafií a musí ukrást z galerie obraz Dívky v modrém, aby situaci napravil. Pak náhodou objeví svého dvojníka - slušňáckého učitele Richarda. Samozřejmě dojde k záměně, takže zatímco Honza si užívá Richardovu roli doma i ve škole, tak Richard snaživě utíká před mafiány. Jakmile se však dostane do spárů podsvětí i Richardova dcera Natálka, tak jdou učitelovy slušné způsoby stranou...

S náročnou dvojitou rolí se Ondřej Sokol popral svědomitě: "Měnit se během 12 hodin i několikrát z učitele na zloděje a ještě se udržet v té které roli, když pak měli oba sjednocenou vizáž, to opravdu nebylo jednoduché. Ale měl jsem s tím problém v podstatě jen první natáčecí den, kdy jsem v litoměřickém divadle natáčel zároveň obě role ve chvíli, kdy se potkají, a teprve jsem si ujasňoval, jak kterou budu hrát.“ Populárního herce a režiséra doplnili mimo jiné Petr Nárožný v roli mafiánského bosse, Jakub Kohák jako kolega zlodějíček, Petr Čtvrtníček a Miroslav Táborský coby policisté a profesorský sbor zas ztvárnili Miroslav Etzler, Jana Bernášková a Zuzana Slavíková.

Premiéra filmu je naplánovaná na 4. únor 2016. Teaser můžete zhlédnout níže:


Oficiální teaser českého filmu Dvojníci


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Sokol sa iba robi pitchusom (john z Humenneho, 05.10.2015 19:48) Reagovat

    Kde talent niee pritomny, tam trebo tuto skutocnost zakryt radoby vtipnymi okamihmi

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY