Titulní píseň k bondovce Spectre nazpívá Sam Smith

Vydáno: 08.09.2015 18:22 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Sam Smith včera na svém twitteru oznámil, že složí a nazpívá titulní píseň čtyřiadvacáté bondovky Spectre. Celá píseň s názvem Writing's on the Wall by měla vyjít ke konci září.
Daniel Craig ve filmu  / SpectreSpolečnost Sony dnes oficiálně potvrdila, že titulní píseň k nové bondovce Spectre nazpívá třiadvacetiletý britský zpěvák Sam Smith, mezi jehož nejznámější kousky patří například Stay With Me nebo I'm Not The Only One. Píseň s názvem Writing's On The Wall složil spolu s držitelem ocenění Grammy Jimmym Napesem - výsledek jejich práce si budeme moci poslechnout 25. září, více než měsíc před premiérou samotného filmu, kdy bude skladba uvolněna na internetu.

Zajímavostí je, že se jedná o prvního Brita, který zazpívá titulní píseň bondovky, od roku 1965. Sám Smith považuje účast na Spectre za vrchol své dosavadní kariéry, což ostatně sdělil na sociálních sítích: "Jde o jeden z vrcholů mé kariéry. Jsem poctěn konečně oznámit, že zazpívám ústřední píseň nové bondovky. Jsem nadšený z toho, že mohu být součástí tohoto ikonického britského dědictví a připojit se k neskutečnému zástupu mých největších hudebních inspirací. Doufám, že si píseň užijete tak, jak mě ji bavilo ji vytvářet."

Dodejme jen, že zpěvák byl prý ze zprávy tak nadšený, že po přečtení scénáře filmu sepsal píseň za pouhých dvacet minut. Spectre dorazí do kin 5. listopadu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Sam Smith (Josef Klimeš, 08.09.2015 19:41) Reagovat

    se narodil roku 1992. To znamená, že je mu 23 let, ne 32.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY