Připravuje se adaptace videohry Borderlands

Vydáno: 30.08.2015 13:24 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Studio Lionsgate začalo připravovat adaptaci populární videohry Borderlands, popisované jako postapokalyptický futuristický western. Co dalšího o připravovaném filmu víme?
Obrázek hry BorderlandsPříští rok do kin dorazí dlouho očekávané Assassin's Creed a Warcraft, v dalších letech se k neustále narůstajícím videoherním adaptacím přidá také osobitá akční FPS Borderlands. Práva na sérii právě zakoupilo studio Lionsgate, které se zřejmě poohlíží po další franšíze hned poté, co letos skončí teen sága Hunger Games. Zda se jim to podaří s adaptací zmiňované videohry, je dosud nejasné, jelikož jde o docela drsnou postapokalyptickou podívanou stojící na pomezí sci-fi a westernu, která navíc využívá netradiční metodu rotoskopie, jako tomu bylo například ve snímku Temný obraz.

S trochou štěstí by však z chystaného filmu mohla být variace na zběsilého a nekompromisně eRkového Šíleného Maxe, z něhož si ostatně herní série dost vypůjčuje. Ohledně tvůrčího týmu se zatím samozřejmě neví nic, o první kroky předprodukce se však postará producent Avi Arad, který stojí například za původní trilogií Spider-Mana.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY