Jako téma pro svůj další film volí Pixar svátek mrtvých.

Vydáno: 17.08.2015 15:00 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Na podzim tu máme Hodného dinosaura, o rok později rybičku Dory a za dva roky další pokračování Toy Story - a o všech už toho víme docela dost. Následujícím počinem animačního studia Pixar by pak měl být snímek Coco, o němž se poprvé začalo mluvit na Disneyho veletrhu D23.
Artwork k filmu Coco.Podle všeho se děj připravovaného animáku bude točit kolem mexického svátku mrtvých zvanému Dia de los Muertos. Nečekejte ale nic přehnaně temného - oficiální synopse tvrdí, že film bude spíš oslavou života a půjde v něm o odhalení dávného tajemství skrývaného po generace, které přispěje k neobvyklému a překvapivému rodinnému znovushledání. Jeho hrdinou by měl být mladý chlapec jménem Miguel, jemuž objevení zmíněného tajemství zcela změní život.

A kdy že se filmu dočkáme? Hodný dinosaurus má českou premiéru naplánovanou na 26. listopad, Finding Dory dorazí do kin 11. června 2016, Toy Story 4 se dočkáme pravděpodobně v červnu 2017 a Coco by měl následovat hned po něm, ještě na podzim téhož roku. Přinejmenším to tak hlásá jeho první zveřejnený plakát.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY