TOP 20 ČR: Souboj malých vzrůstem Ant-Man prohrál

Vydáno: 21.07.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Mimoni si stále pevně drží své první místo, tento víkend to sice bylo trochu těsně, ale v souboji těchto malých titánů vyšli vítězně žlutí tvorečci, na které nestačil ani superhrdina Ant-Man.
Channing Tatum ve filmu Bez kalhot XXL / Magic Mike XXLMimoni stále baví! A nejen děti. Tento nový animák byl schopen se udržet i po čtyřech týdnech v našich kinech na prvním místě s úctyhodnými čtyřmi a půl miliony korun. Značnou konkurencí mu ovšem byla horká novinka tohoto týdne, Ant-Man. Ani tento superhrdina se schopností zmenšovat svůj vzrůst a zvětšovat svou sílu je však nepřemohl. Na trojku však vyšoupnul Arnolda Schwarzeneggera jako Terminátora Genisys. A čtvrté místo patřilo novince Bez kalhot XXL, která potěšilo kdejaké dámské oko.

Pokračování komedie Méďa 2 o oživlém plyšákovi s nevybraným slovníkem sklouzlo až k pětce a za něj se dostala česká Domácí péče, jež minulý týden slavila na karlovarském festivalu. Nepoklesl však jen zájem o medvídky, ale i o dinosaury z Jurského světa, ti se tentokrát museli spokojit dokonce se sedmičkou. O místo níže opět zaskórovalo Česko s komedií Život je život, která těsně soupeřila s nejnovější adaptací románu Thomase Hardyho Daleko od hlučícího davu. Desítku pak uzavřela česká komediální pohádka od Alice Nellis Sedmero krkavců.

Fotografie z filmu Odebrat z přátel / CybernaturalDruhou desítku tak můžeme začít s nízkorozpočtovým hororem Odebrat z přátel, jehož celé dění sledujeme na obrazovkách počítačů. Amy Winehouse v předpremiéře dokumentu Amy dostala dvanácté místo a za ní skončila další předpremiéra. A to adaptce Papírových měst, knihy od tvůrce Hvězdy nám nepřály. Do druhé poloviny již zaputoval i Šílený Max: Zběsilá cesta a Špiónka Melissa McCarthy. Na šestnáctém místě bojuje dáma Helen Mirren o obraz Dámy ve zlatém, za ní předpremiérový belgický Zbrusu nový zákon. Mlčící Ovečka Shaun ve filmu se i po šestnácti týdnech stále solidně udržela na osmnáctce a předposlední místo si získala westernovka Slow West. Dokument Heleny Třeštíkové Mallory si obhájil místo dvacáté.

1. Mimoni - 4,5 mil.
2. Ant-Man - 3,9 mil. (novinka)
3. Terminátor Genisys - 2 mil.
4. Bez kalhot XXL - 1,9 mil. (novinka)
5. Méďa 2 - 1,5 mil.
6. Domácí péče - 1,4 mil.
7. Jurský svět - 863 tis./
8. Život je život - 186 tis.
9. Daleko od hlučícího davu - 160 tis.
10. Sedmero krkavců - 114 tis.

11. Odebrat z přátel - 78 tis.
12. Amy - 66 tis. (novinka)
13. Papírová města - 57 tis. (novinka)
14. Šílený Max: Zběsilá cesta - 56 tis.
15. Špión - 56 tis.
16. Dáma ve zlatém - 37 tis.
17. Zbrusu nový zákon - 34 tis.
18. Ovečka Shaun ve filmu - 27 tis.
19. Slow West - 23 tis.
20. Mallory - 21 tis.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY