Sherlock se vrací v prvním klipu vánočního speciálu

Vydáno: 10.07.2015 08:41 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Letos o Vánocích na televizní obrazovky dorazí speciální epizoda seriálu Sherlock odehrávající se v dobách viktoriánské Anglie. Podívejte se na první záběry s Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem.
Britský seriál Sherlock se za své tři odvysílané sezóny stihl stát kultem, který dokola zkoumají fanoušci, a z Benedicta Cumberbatche udělal jednu z největších hereckých hvězd současnosti. Třetí série skončila loni v lednu a vzhledem k pracovním povinnostem obou hlavních představitelů to vypadá, že se té čtvrté dočkáme v nedohledné době - čím si ale můžeme být jisti, je speciální vánoční díl, který dorazí o Vánocích letošního roku, a na nějž zatím láká první klip.

V něm jsou Benedict Cumberbatch a Martin Freeman v dobových kostýmech z doby viktoriánské Anglie 19. století, v němž se původně příběhy Arthura Conana Doylea odehrávají. To, o čem jsme dosud mohli jen spekulovat, nyní oficiálně potvrdili tvůrci seriálu Mark Gatiss a Steven Moffat, kteří přislíbili speciální, od hlavní dějové linie odtržený příběh odehrávající se více než před sto lety. Zatímco čtvrtá série je v nedohlednu, fanoušci dostanou pod stromeček (nebo až na Nový rok) jistě vítaný dárek.

Klip zhlédněte níže. V galerii také najdete novou fotografii.

Klip ze speciálního dílu seriálu Sherlock


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY