Michael Fassbender je Steve Jobs v novém traileru

Vydáno: 01.07.2015 18:38 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Letos na podzim do kin dorazí jeden z nejvážnějších oscarových kandidátů "awards season" - v netradičním životopisu Steve Jobs by neměli excelovat jen herci, ale i režisér Danny Boyle a scenárista Aaron Sorkin.
V obou případech jde totiž o velmi libozvučná jména, od kterých lze hodně očekávat. Danny Boyle má za sebou Trainspotting, Sunshine či Milionáře z chatrče a každý jeho nový film je událostí. Aaron Sorkin zas dokázal divy se scénáři mimo jiné k filmům Moneyball a The Social Network, kde se s inteligentními dialogy metaly kozelce, přičemž druhý jmenovaný se také zabýval mediálně známou osobností stojící za moderní značkou, konkrétně zakladatelem Facebooku Markem Zuckerbergem. Značně atraktivní je i herecké obsazení - titulního Stevea Jobse v něm ztvární Michael Fassbender, dále se můžeme těšit na Kate Winslet, Jeffa Danielse nebo Setha Rogena.

Film by se měl zabývat obdobím od počátečních úspěchů firmy Apple a jejích raných projektů až po okamžik, kdy na trh dorazil první osobní počítač iMac. A soudě podle traileru, vypadá to o dost zajímavěji a působivěji než dva roky staré životopisné drama jOBS v hlavní roli s Ashtonem Kutcherem, které se příliš vřelého přijetí nedočkalo. Uvidíme na podzim, snímek Steve Jobs dorazí do kin 12. listopadu 2015.

Trailer můžete zhlédnout níže.

Originální trailer filmu Steve Jobs


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY