Trailer: 7 pekelných dní na tenisovém turnaji Wimbledonu

Vydáno: 24.06.2015 18:00 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Tři čtvrtě hodiny trvající komediální filmeček o nejabsurdnějším tenisovém zápase v historii se dočkal prvního traileru. Vysílat se bude na HBO 11. července a slibuje zajímavé herecké obsazení.
Hlavní role dvou tenistů, co spolu na turnaji ve Wimbledonu svedou naprosto šílený, sedm dní trvající tenisový zápas a sáhnou si tak na dno svých sil, si totiž zahrají Andy Samberg ze skupiny The Lonely Island a Kit Harington, známý jako John Snow ze seriálu Hra o trůny. Andy ztvární Aarona Williamse, adoptovaného bratra profesionálních tenistek, sester Wiliamsových, a Kit mu bude dělat soupeře coby Charles Poole, talentovaná, ale absolutně stupidní tenisová hvězdička.

Film 7 Days in Hell je koncipovaný jako mockument (falešný dokument), který nabídne ty nejlepší střípky ač fiktivního, tak nesmírně zábavného sportovního fiaska, k němuž se bude vyjadřovat řada slavných osobností. Svou troškou do mlýna tu přispěje nejen řada slavných tenisových hráčů, ale třeba i iluzionista David Copperfield. Dále se můžete těšit například na Karen Gillan, Michaela Sheena či June Squibb v roli anglické královny.

Vzhledem k blížícímu se termínu konání letošního turnaje ve Wimbledonu je navíc snímek 7 Days in Hell skutečně aktuální. Jeho trailer můžete zhlédnout níže:

Trailer k filmu 7 Days of Hell


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY