Fotografie: Natáčení ženských Ghostbusters začalo

Vydáno: 20.06.2015 10:17 - | foto: facebook tvůrce

Reboot Krotitelů duchů pod taktovkou režiséra Paula Feiga se před pár dny začal natáčet v americkém New Yorku. První fotky nových ženských hrdinek si můžete prohlédnout nahrané v naší galerii.
Tento týden se začal v newyorském Bostonu natáčet reboot Krotitelů duchů, který původně měl navazovat jako třetí díl, ale režisér Paul Feig se nakonec rozhodl od prvních dvou filmů distancovat a začít na zelené louce. Do hlavních rolí Ghostbusters tedy obsadil ženy. Těmi jsou Kristen Wiig a Melissa McCarthy z Ženy sobě a dvojice méně známých hereček, Kate McKinnon a Leslie Jones.

Na prvních fotkách tedy můžete vidět již tři z hlavních hrdinek. Konkrétně uhlazenou Kristen Wiig vystupující z taxíku a prapodivně vypadající McCarthy s McKinnon utíkající jako o závod. Leslie Jones na natáčení zatím paparazzi ani fanoušci nezachytili. Stejně tak ani Chrise Hemsworthe a Cecily Strong, kteří obsazení doplní ve vedlejších rolí. Pokud se ovšem na Ghostbusters těšíte, budete si muset počkat ještě přes rok. Česká kina jej uvítají 28. července 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY