Je libo sci-fi romanci s Chrisem Prattem a Jennifer Lawrence?

Vydáno: 17.06.2015 15:59 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Řeč je o velkorozpočtovém snímku s názvem Passengers, s nímž jde studio Sony trochu do rizika, neb nejde o remake ani o pokračování jiného staršího filmu, ani o adaptaci žádné knihy.
Jennifer Lawrence ve filmu Hunger Games: Síla vzdoru 1. část / The Hunger Games: Mockingjay - Part 1Příběh filmu Passengers by se měl odehrávat na palubě vesmírné lodi s několika tisíci pasažéry v umělém spánku, mířících na jakousi vzdálenou planetu. Jeden z nich se však oproti původnímu plánu omylem probudí o devadesát let dřív, a než aby strávil zbytek života v osamění mezi spícími těly, rozhodne se též předčasně probudit jednu z ženských pasažérek. Kosmická romance může začít.

V prvopočátcích projektu se mluvilo o obsazení Keanu Reevese do hlavní mužské role, pro roli hlavní ženské hrdinky se zas zvažovala Reese Witherspoon či Rachel McAdams. Nakonec se však zdá, že ústřední pár ztvární Chris Pratt, rapidně získávající obdiv fanoušků a fanynek po úspěších Strážců Galaxie a nedávného Jurského světa, a oscarová Jennifer Lawrence, známá především ze série Hunger Games, z posledních dvou X-Menů a z filmů Davida O. Russella (Terapie láskou, Špinavý trik).

#Chris PrattJestli budou tato dvě známá jména oblíbených amerických hvězd pro ukojení diváků stačit a neztratí se mezi miliony souhvězdí v hlubokém vesmíru, se ukáže až časem. Nad filmem se ale každopádně ještě nedávno stahovala mračna - po příchodu nového ředitele do společnosti Sony Pictures se totiž začalo debatovat o možnostech snížení rozpočtu a odnést to měly už dříve dohodnuté platy herců. Nyní je ale zas vše při starém a snímku nic nebrání v cestě přejít do fáze produkce. Natáčet by jej měl Morten Tyldum, režisér Lovců hlav a Kódu Enigmy, scénář napsal Jon Spaihts, spoluautor Promethea a připravovaného komiksového Doctor Strange studia Marvel.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY