Třetím Mizerům se blýská na lepší časy

Vydáno: 11.06.2015 06:00 - Jan Varga | foto: Columbia Pictures

Zdá se, že Mizerové 3 nakonec snad přeci jen vzniknou. Doufejme, že včetně návratu ústředního dua v podání Willa Smithe a Martina Lawrence. A možná je bude natáčet Joe Carnahan, režisér a scenárista filmů A-Team a Mezi vlky.
Martin Lawrence, Will Smith ve filmu Mizerové 2 / Bad Boys IIUž je tomu rok, co se producent Jerry Bruckheimer nechal slyšet, že vytvoření scénáře ke třetímu dílu Mizerů je otázkou pár měsíců, od té doby ale nastalo ticho po pěšině a projekt byl uložen k ledu. Nyní se však vrací do hry - vložil se do něj totiž Joe Carnahan, který podědil rozepsaný nástřel scénáře po Davidu Guggenheimovi a pravděpodobně stane i na režisérské stoličce, čímž by přebral štafetu po Michaelu Bayovi, režisérovi obou předchozích dílů (z let 1995 a 2003).

Představitel jedné z hlavních rolí Martin Lawrence se přitom k myšlence, že by se z akčně-komediálních Mizerů stala trilogie, vyjádřil pozitivně, a s jeho návratem do role policisty Marcuse se tím pádem dá počítat. Čeká se tedy akorát na potvrzení účasti jeho filmového parťáka Will Smithe, který má zrovna plné ruce práce s účinkováním v akčním komiksovém filmu Davida Ayera Suicide Squad (jehož premiéra v ČR byla stanovena na srpen příštího roku). Pokud kývne, tak si moc dovolenou neužije.

Sice je možné, že se ještě ledacos změní, nicméně takhle blízko k realizaci Mizerové 3 doposud ještě neměli a mnoho překážek už jim v cestě nestojí...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY