TV novinky: Prison Break, Kingovo Svědectví a Vřískot

Vydáno: 09.06.2015 11:19 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Uvidíme novou řadu kdysi populárního seriálu Útěk z vězení? Jakého způsobu adaptace se dočká dlouho očekávané Svědectví Stephena Kinga? A jak vypadá nový trailer na seriálové pokračování Vřískotu?
Fotografie z filmu  / Není novinkou, že se mnohdy zajímavější věci dějí v televizním, potažmo seriálovém světě než tom filmovém (viz naše recenze na Sense8). Jednou z velkých ožehavých novinek posledních dnů je zpráva, že stanice Fox, stojící za "revivalem" seriálů 24 hodin nebo Akta X, chystá návrat další klasiky. Podle šéfů stanice se v budoucnu dočkáme i nového Útěku z vězení, v němž se vrátí obě hlavní hvězdy Wentworth Miller a Dominic Purcell - opět nepůjde o plnohodnotnou sezónu, ale o limitovanou sérii, pravděpodobně jen s několika epizodami. Datum premiéry je zatím samozřejmě neznámé.

Neznámé je také u dalšího, mnohem ambicióznějšího projektu, kterým je adaptace monumentální knihy Stephena Kinga Svědectví. Režisér Josh Boone nejprve plánoval celkem čtyři eRkové filmy pro studio Warner Bros., plán se však nyní změnil - projektu se totiž nakonec ujala kabelová televize Showtime, která oznámila že podle předlohy natočí osmidílnou minisérii, jíž zakončí vysokorozpočtový film v kinech. Natáčet by se mělo začít na začátku příštího roku a pokud vám daná strategie připomíná filmovou adaptaci jiného Kingova díla, Temná věž, nejste daleko od pravdy.

Nakonec byl zveřejněn také nový trailer na seriálové pokračování sebeuvědomělé hororové série Vřískot, které uvede stanice MTV už na konci června. Atributy teen slasheru, zdá se, zůstavají být na televizní poli zachovány, nejvíce pozornosti na sebe však strhává samotná maska vraha Ghostface, která prošla výraznou aktualizací.

Trailer na Vřískot zhlédněte níže.

Originální trailer seriálu Scream


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY