Nový trailer: Mimoňové kradou korunu královny Alžběty

Vydáno: 15.05.2015 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Koncem školního roku do kin zamíří prequel k animovanému filmu Já, padouch. Tentokrát se dozvíme více o původu a historii Mimoňů, žlutých stvoření, sloužících zloduchu Gruovi. A uvidíme i královnu Alžbětu!
Teprve před pěti lety světlo světa spatřil jeden z nyní nejznámějších animovaných filmů našeho století. Už tři roky na to se nám dostalo pokračování a od 25. června uvidíme i prequel, který prozkoumává historii pomocníků zloducha Grua, který byl hlavní postavou prvních dvou dílů - Já, padouch a Já padouch 2Mimoňové však zdaleka nejsou koncem tohoto franchise, ohlášeno bylo už i Já, padouch 3, kterého se dočkáme v roce 2017.

V nejnovějším traileru se nyní můžete podívat na menší ukázku toho, kterým všem zloduchům tito žlutí tvorečci sloužili. Od tyranosaura rexe přes Napoleona Bonaparta až po úhlavní nepřítelkyni královny Alžběty Scarlet Overkill, jejímž cílem je získat Alžbetinu královskou korunu. K tomu si na pomoc získá právě mimoně. Nové postavě Scarlet hlas propůjčila Sandra Bullock. Dále tu můžete slyšet například Jona HammaAllison JanneyMichaela Keatona nebo Stevea Coogana.

Trailer naleznete níže.

Originální trailer filmu Mimoňové


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY